SOME OF MY DRAWINGS

On this page I will present some of my drawings. If you are interested to see more, don´t hesitate to send me an email: annastina.rehnstromATgmail.com

A GOOD LAUGHTER EXTENDS A BORING LIFE

Actually, I have been drawing my whole life. But it was over the years at Konstfack that the driving force to make cartoons really got energy. Since then I have created hundreds of drawings, especially in ink and pencil.

FOUL

229 teckningar

[—] Jag böjer mig ned och börjar dra fram teckning efter teckning ur avlagringarna, jag räknar till över 300 teckningar som aldrig visats offentligt i någon utställning. Teckningar som blivit utvisade. Varför? Hade de möjligen spelat fult på konstens arena, hade de vägrat följa spelets regler?

Jag tar in de solkiga bladen från kylan, upp från bänken, in på plan, det är dags att de får spela på topp. Jävlar i mig nu ska här köpas passepartouter… [—]

MORE INFO WILL FOLLOW